logo IAPAC
IAPAC
Public Affairs
political relations consultancy
Your Topdown
Connection
IAPAC

Dutch Version English Version

PAGES

Start
IAPAC
Missie
Netwerk
Service
Visie
Waarden
Contact
E-mail


PROJECTS

Luchthaven
Water


Wereldwijd Geďntegreerde Public Affairs Ondersteuning

De adviseurs van IAPAC bieden aan cliënten een uitgebreid pakket van diensten aan op het gebied van public affairs. Verder hebben de adviseurs van IAPAC, ieder voor zich en gesteund door de collectieve kennis en ervaring binnen de praktijk, een grote expertise op het vlak van de strategische beleidsadvisering. De opdrachtgever staat bij alle activiteiten centraal. Voorafgaand aan een beslissing om een adviesfunctie te vervullen is er steeds een inleidend en verkennend uitgebrek gesprek. waarin IAPAC uw wensen en onze dienstverlening nauwkeurig op elkaar afstemmen, opdat doelmatig richting en inhoud kan worden gegeven aan uw wensen, doelstellingen en strategie.


Professionele lobby

Wij staan u ter zijde met concrete adviezen voor het uitdragen van uw standpunt in de richting van de politiek en de overheid. Daarbij zorgen wij ervoor dat uw boodschap op het goede moment bij de juiste personen terecht komt en de volle aandacht krijgt die het verdient.


MEDIA

Het inschakelen van de media kan een grote impuls geven aan uw lobby. Ook daar is het 'inschatten van tijd en plaats' uiterst belangrijk. Wij kunnen u hierover adviseren en uw contacten met de media verzorgen.LINKS

BiD
BonaireCLIENTS

Africa
Airship Holland
Guinee
Jelle
MPI

IAPAC

Home | Copyright ©2008 onwards: IAPAC | Legal Notices